•  
  •  
  •  
  •  

Duty Management Stagiair

 

Kom naar Den Haag, World Forum staat klaar om jou te begeleiden als:

 

Duty Management Stagiair


Duty Management is onderdeel van de operationele afdeling. De Duty managers zorgen voor een perfecte uitvoer van alle evenementen die plaatsvinden in het World Forum. Er wordt gewerkt aan de hand van een draaiboek die verstrekt is door een Project Manager, je hebt een sterke coördinerende, controlerende rol en schakelt met andere afdelingen, last minute wijzigingen zijn soms onoverkomelijk. Iemand met een helicopterview, geduld en daadkracht past hier goed.


Als Duty Management stagiair draai je volledig mee met de Duty Managers en Front office van World Forum. Je begeleidt de evenementen vanaf het eerste uur. Dit zijn o.a. congressen, bijeenkomsten, vergaderingen, feesten, concerten en musicals voor 100 - 5000 bezoekers. Je bent hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers, vaste suppliers en leveranciers en zorgt ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

 

In jouw stagefunctie bieden wij je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door het uitvoeren van o.a. de onderstaande werkzaamheden:

 

- Eigen maken van draaiboeken, valkuilen ontdekken en zorgen voor de perfecte uitvoer van de evenementen;
- Coördineren en controleren;
- Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en suppliers.

 

Voor deze stageplaats zoeken wij een HBO student die:

- De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift;
- Stevig in de schoenen staat en zelfstandig kan werken;
- Het leuk vindt uitdagingen aan te gaan en complexe situaties op te lossen;
- Verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont;
- Gastgericht is naar zowel gasten als personeel;
- Flexibel ingesteld is qua werktijden; de roosters worden aan de hand van onze evenementen bepaald.


Algemeen
World Forum heeft minder dan 50 medewerkers en is een platte organisatie. Als stagiair bij World Forum word je bijzonder gewaardeerd en draai je volledig mee met het team. Je krijgt de kans om veel te leren inzake de organisatie en het hosten van evenementen bij een toonaangevend internationaal congrescentrum.

 

Wij zoeken proactieve en leergierige studenten, die ook zelfstandig aan de slag kunnen. Dit is een betaalde stage en het traject zal worden begeleid door ervaren medewerkers van het World Forum.

 

Herken je je in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een stage bij World Forum? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie naar Leonie Wagenaar (leonie.wagenaar@worldforum.nl)