•  
  •  
  •  
  •  

F&B Operations Stagiair

 

Kom naar Den Haag, World Forum staat klaar om jou te begeleiden als:

           

F&B Operations Stagiair

 

Bij World Forum bestaat de F&B afdeling uit een compact service team dat verantwoordelijk is voor de informatieverstrekking, inventarisatie, advisering, inkoop, verkoop, planning, coördinatie en uitvoer van het F&B gedeelte tijdens evenementen. Voor evenementen wordt Food & Beverage op maat ingekocht bij verschillende cateraars en extra personeel ingezet. De evenementen in World Forum zijn divers en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen op F&B gebied.

 

We zoeken iemand die alle ins en outs wil ontdekken op het gebied van service en F&B tijdens een evenement, zoals een congres, bijeenkomst, seminar, concert of musical. Als F&B Operations stagiair ben je het aanspreekpunt voor Duty Managers, cateraars, horecamedewerkers en de opdrachtgevers van het World Forum. Door het intensieve klantencontact kun jij de wensen en behoeften inventariseren, coördineren, de stresspunten wegnemen en de medewerkers aansturen. Ook ben je betrokken bij de voorbereiding van een evenement. Denk hierbij aan de planning, zaalzetting en briefing van de collega’s.

Door de belangrijke schakelrol die je aanneemt, zal je veel in contact staan met uitzendbureaus over het inhuren van personeel. Hiervoor zal je in samenwerking met de Assistant F&B/ Operations Manager castingavonden verzorgen. Je leert binnen deze functie ook om te gaan met crowd en cost control.

Dit diverse takenpakket, maakt deze stage uniek en bijzonder leerzaam.

 

Voor deze stageplaats zoeken wij een HBO student die:

- De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift;
- Gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan;
- Representatief is en daadkrachtig is;
- Enige ervaring met horeca/ catering heeft;
- Graag de handen uit de mouwen steekt en enthousiast is;
- Een enthousiaste teamplayer is met helicopterview;


Algemeen
World Forum heeft minder dan 50 medewerkers en is een platte organisatie. Als stagiair bij het World Forum word je bijzonder gewaardeerd en draai je volledig mee met het team. Je krijgt de kans om veel te leren op het gebied van catering en evenementen bij een toonaangevend congrescentrum.

Wij zoeken proactieve en leergierige studenten, die ook zelfstandig aan de slag kunnen. Dit is een betaalde stage en het traject zal worden begeleid door ervaren medewerkers van het World Forum.


Herken je je in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een stage bij World Forum?

Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie naar Leonie Wagenaar (leonie.wagenaar@worldforum.nl)