•  
  •  
  •  
  •  

F&B Sales Office Stagiair

 

Kom naar Den Haag, World Forum staat klaar om jou te begeleiden als:

 

F&B Sales Office Stagiair

 

Bij World Forum bestaat de F&B afdeling uit een compact service team dat verantwoordelijk is voor de informatieverstrekking, inventarisatie, advisering, inkoop, verkoop, planning, coördinatie en uitvoer van het F&B gedeelte tijdens evenementen. Voor evenementen wordt Food & Beverage op maat ingekocht bij verschillende cateraars en extra personeel ingezet.

 

De evenementen in World Forum zijn zeer divers en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen op F&B gebied. Een Project Manager van de commerciële afdeling brengt de behoeften van de opdrachtgever in kaart, adviseert, vertaalt de afspraken en verwerkt dit in een concreet plan (draaiboek). F&B Sales schuift aan bij klantafspraken; catering is immers een van de belangrijkste onderdelen bij een congres.

We zoeken iemand die alle ins en outs wil ontdekken op het gebied van service en F&B van zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van een evenement. Als F&B Sales Office stagiair ben je intensief betrokken bij het verkoopproces, je draait mee met het F&B team. Daarbij werk je ook samen met de F&B Manager, die verantwoordelijk is voor alle cateringactiviteiten binnen het congrescentrum. Dit diverse takenpakket, maakt deze stage uniek en bijzonder leerzaam, ook wat betreft management vaardigheden.

In jouw stagefunctie bieden wij je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door het uitvoeren van o.a. de onderstaande werkzaamheden:

 

- Aanspreekpunt voor collega’s, opdrachtgevers en suppliers;
- Catering offertes aanvragen, vergelijken en onderhandelen;
- Plannen en coördineren van evenementen en de financiële afhandeling.


Voor deze stageplaats zoeken wij een HBO student die:
- De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift;
- Gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan;
- Doortastend en secuur te werk gaat;
- Beschikt over creatieve en commerciële vaardigheden;
- Graag de handen uit de mouwen steekt en enthousiast is;
- Een teamplayer is met helicopterview;

 

Algemeen
World Forum heeft minder dan 50 medewerkers en is een platte organisatie. Als stagiair bij het World Forum word je bijzonder gewaardeerd en draai je volledig mee met het team. Hier krijg je de kans om veel te leren op het gebied van catering/ Food & Beverage bij een toonaangevend congrescentrum.

 

Wij zoeken proactieve en leergierige studenten, die ook zelfstandig aan de slag kunnen. Dit is een betaalde stage en het traject zal worden begeleid door ervaren medewerkers van het World Forum.

 

Herken je je in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een stage bij World Forum?

Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie naar Leonie Wagenaar (leonie.wagenaar@worldforum.nl)