•  
  •  
  •  
  •  

Sales Management Stagiair

 

Kom naar Den Haag, World Forum staat klaar om jou te begeleiden als:

 

Sales Management Stagiair

 

Het commerciële team is verantwoordelijk voor de verhuur van World Forum, de marketing en communicatie en de organisatie van evenementen. Dit doen zij door het verstrekken van uitgebreide informatie aan haar opdrachtgevers en tal van sales activiteiten in binnen en buitenland. Het team bestaat uit 15 fte.

 

We zoeken iemand die alle ins en outs wil ontdekken bij de ‘verkoop van een beleving’ zoals een congres, seminar, beurs of voorstelling en die wil leren hoe het is om leiding te geven aan een commerciële afdeling. Als Sales stagiair ondersteun je namelijk het commerciële team. Je behandelt zelfstandig aanvragen tot 500 personen; het eerste contact, het verzorgen van een rondleiding door het World Forum en het geven van allerlei informatie. Daarnaast ben je als de rechterhand van de Commercial Manager betrokken bij het totale commerciële proces van het bedrijf en start je samen uiteenlopende projecten op. Deze tweedeling in het takenpakket, maakt deze stage uniek en bijzonder leerzaam, ook op het gebied van algemeen management. Je krijgt veel inzichten in het bedrijf en mag zelfstandig taken uitvoeren.

 

In jouw stagefunctie bieden wij je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door het uitvoeren van o.a. de onderstaande werkzaamheden:

- Aanvragen behandelen, offertes opstellen en versturen tot 500 personen.
- Ondersteuning van het sales team; zoals de voorbereiding van internationale salestrips en beurzen.
- Commercial Management Assistant.
- Helpen met het opstellen van het jaarlijkse Commercial budget.
- Management rapportages.
- Grote commerciële projecten die samen worden bepaald

 

Voor deze stageplaats zoeken wij een HBO student die:

- De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift;
- Nauwkeurig werkt en discreet omgaat met vertrouwelijke informatie;
- Cijfermatig inzicht heeft en servicegericht is;
- Beschikt over commerciële en relationele vaardigheden;
- Verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont;
- Een enthousiaste teamplayer is met helicopterview.

 

Algemeen
World Forum heeft minder dan 50 medewerkers en is een platte organisatie. Als stagiair bij het World Forum word je bijzonder gewaardeerd en draai je volledig mee met het team. Je krijgt de kans om veel te leren op het gebied van verkoop, organisatie, management en commerciële trajecten binnen de congresbranche.

Wij zoeken proactieve en leergierige studenten, die ook zelfstandig aan de slag kunnen. Dit is een betaalde stage en het traject zal worden begeleid door ervaren medewerkers van het World Forum.


Herken je je in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een stage bij World Forum? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie naar Leonie Wagenaar (leonie.wagenaar@worldforum.nl)